Sunday, November 2, 2008

Musafir gothic muay thai..


Susah btui nak upload gambar nih, berjam-jam mencuba baru bleh... tensen duh!!

14 comments:

azhar said...

hebat inking dan kalering otai cron kali nih..

harapan saya..

komik baru Otai Cron dalam bentuk standad komik saiz A4..

tak puas baca dlm saiz strip kosmo

cronstudio said...

Tengkiu en.Azhar...byk lagi kena belajar teknik inking ngan kaler tu, pelan2 kayuh..
Mudah2an dpt terbitkan komik baru dimasa akan datang..kalu x puas kena la blow-up sindri komik strip tu, gerenti puas ati..hehe

INDRA QIRANA said...

ntahnyer tak try antar publisher mcm komikoo ker? artwork power dah

INDRA QIRANA said...

hermm ko patut antar kat komikoo dah standart sgt dah komik ko ni hermmm

cronstudio said...

indra qirana...
insya'allah... kalu ade rezeki & ada masa aku akan cuba buat ntuk publisher lain..terima kasih diatas keperihatinan anda...

Aman Wan said...

betul2,setuju!
skang ni komik-M dah mula aktif nak terbitkan komik2, best ni kalau komik cron boleh diterbitkan. mesti saya beli punya! ^^

cronstudio said...

Aman Wan...
mekasih... aku pun ada perancangan utk terbitkan komik. Tapi tatau lagi bila. Semuanya bergantung pada keadaan dan masa.

Aman Wan said...

wah,bagus2!
x sabar nak tunggu. mesti mantap nih. coz lukisan bro sgt2 la kemas n best. huhu.. kena blaja ngan bro la lepas ni.. huhu

cronstudio said...

Aman Wan..
Aku pun kira tahap belajar gak ni, byk kelemahan kena upgrade lagi...stakat nk kongsi ilmu tu xdehal punye.

meo188 said...

gile hebat...

Pungguk said...

Asskom crons....?saya pungguk,saya ni masih bersekolah di ting 3.Kalau sudi abg cron komen psl karya2 saya bleh tak?GUAROCKBEB.BLOGSPOT.COM

cronstudio said...

meo188...
mana ade...ramai lagi yg power2 kt luar tu...
p/s: suke la baca webcomic "Teenage Mutant Ninja Cipan" tu..

Pungguk...
Wsalam...boleh apa salahnye... janji rockk!!

gayour said...

crashbungbang!

inking, expression, angle, color, movement...

nu stylo lu hebat!

cronstudio said...

gayour...
Tengkiu bro, lu lagi hebat dah tahap dewata. Gua baru tahap 3 anggur je...