Friday, October 31, 2008

Musafir new stylo..


Takde ape yang menarik kebelakangan nih selain jemputan open house, keje dan trip ke Kedah atas urusan keluarga. Pekena ikan bakar kt Tanjung Dawai dan paling best pekena jambu batu cicah kuah rojak kacang Makcik Bee...memang power kuah dia. Nyesal plak beli sikit je haritu, xpe lain kali borong je terus kt kilang dia:)  Kelam kabut gak nak menyettlekan komik ngan masa yang agak terhad, tapi semangat tetap kuat. Kali ni aku nak try stylo lain skit, lebihkan skit stroke b/w. Saje nk eksperimen, tgk efek kuar kat paper camne...

6 comments:

Pungguk said...

Tunggu eak kedatangan Artikel Jiwa berdarah dari saya.Abg nak tanya skit leh tak?nak letak cloud tuh camner arr.

cronstudio said...

Pungguk..
Byk cara nk letak cloud tu, kalu dlm photoshop bleh terus lukis pakai brush tool. Guna Lasso atau Pen tool pun bleh. Yg penting study dulu fungsi & cara guna suma tool dlm pshop tu. Bila dh paham baru senang nk buat.

meo188 said...

ganasnye aweks..............

cronstudio said...

meo188...
nampak je ganaz tp lembut jiwanya, tak pandai bergosip & suka memasak...hehe..

Anonymous said...

mengapa tidak:)

cronstudio said...

Anonymous...
Akan cuba dipraktikkan dimasa akan dtg..