Tuesday, June 30, 2009

Kembali bertempur


Siri komik Musafir 3 secara rasminya telah bersiaran didada akhbar Kosmo! hari ni. Musafir kembali berkelana demi mencari ilmu didada. Ini telah membawanya mengembara ke serata pelusuk benua. Dia terpaksa menempuh bermacam rintangan termasuk bertempur dengan pelbagai jenis Transformers...eh! silap... pendekar daa. Wachaaaa!!

8 comments:

Megat Zaharin said...

askum bro aku memang menyokong usaha2 org2 mcm kau ni... n aku jgk memang minat mengumpul karya2 korang... kat cni aku nak tanya sikit mcmmana untuk aku dapatkan siri2 musafir n musafir 2? klu aku mintak dari kau, boleh kau post pada aku? berapa haganya? pls bro aku harap sgt...

Kito said...

Hallu abg Cron,lama tak dnegar citer,Abg meh jengok blog saya nih...Semakin menarik.....

Shamsudin said...

salam perkenalan...wah karakter musfair ini sangt best......ada stail.......sedara penah lukis komik untk majalah jom! kan?

cronstudio said...

Megat Zaharin...
Wsalam...Mekasih bebanyak di atas sokongan anda & aku amat hargai.
Buat masa nih komik Musafir tidak dijual dan hanya boleh didapati di akhbar Kosmo! shj. Segala kesulitan amatlah dikesali. Kalau ade rezeki mungkin dimasa akan datang koleksi Musafir akan diterbitkan.. sapa tau, kan bro?

Kito..
Orait bebeh...

Shamsudin...
Salam perkenalan juga..timakaseh sbb support & suke kat karektor tu...dulu2 mmg penyumbang tetap mag. Jom! pastu stop sampai la skang.

ezzat said...

salam
me liking ur style
~
all tha best!

Shamsudin said...

apsal majalah jom stop ek?

d-zun-nun said...

musafir tu mirip aku la muka dia.
aku pun musafir jugak di rantauan ...
eh, encik cron lukis cerita pasal aku ke ni? bwahaha!!

cronstudio said...

ezzad...
thanxs for your support & ceria selalu..

Shamsudin..
Mag Jom! tidak ditutup cuma dikecilkan operasinya. Skang Jom! telah dijoinkan dlm mag G3 (kira 2 in 1 la). Masih boleh didapati dipasaran...

d-zun-nun..
Musafir tu sebenonye mirip buaya peliharaan aku yang terlepas ke Sarawak beribu tahun dahulu..hehehe