Tuesday, February 24, 2009

Diari Seorang Remp-It


Lama dah tak update blog nih... biasala terlalu banyak urusan duniawi yang terpaksa dibuat. Sehingga menimbulkan banyak lemak kemalasan di mindaku. Lagipun aku baru je baik dari accident. Ya!!  Aku telah berjaya mempraktikkan segala ilmu rempit maksima yang pernah aku tonton di kaca tv & layar lebar, sekali gus mentatookan motor, tangan dan kaki kananku dengan segala macam corak ganaz buat tontonanku dimasa hadapan...

2 comments:

INDRA QIRANA said...

ho acident rupanya...saboa jer ahh yg penting teruskan bekarya

cronstudio said...

indra qirana...
Tq...kata-kata pembakar semangat yang best. Aku akan terus berkarya biar beribu rintangan melanda..