Monday, September 15, 2008

Puasa ke...



Selamat berpuasa kepada semua umat islam dimana jua anda berada. Sama-samalah kita berusaha melakukan ibadah puasa kita kali ini dengan penuh keikhlasan, kesabaran dan meningkatkan lagi amalan kita agar lebih baik dari yang sebelumnya. Satu malam semasa mengemas studio aku terjumpa banyak sketch aku yang lama2...nilah sebahagian daripadanya...banyak sangat tak larat aku nak scan..

6 comments:

rahmanraof said...

bro ni sketch ko masa ko umo berape tahun ni, masa sekolah ke?

amykamen555 said...

nice sketch Cron! pendekar tu chun.. kalau lukis raw mcm ni then color pun chun gak.. mcm comic Conan. :D

cronstudio said...

rahmanraof...
Nie sketch aku 3-4 tahun lepas rasanye,kalu x silap masa nak cari karektor untuk komik2 aku..kalu masa skolah punye lagi huduh dari nie..hehe

amykamen555...
tengkiu...ade gak yg aku kaler sbb nk tgk efeknye, utk suke2 jela..tp cadangan tu mmg best!!

azhar said...

memang superb stroke nih..

saya prefer komik abe cron maintain stroke cam nih

INDRA QIRANA said...

bro ko kene promote lebih ko nyer blog ni..pi la letak alamat ko kat celah2 komik kosmo ko tu...best artwork ko ni..

cronstudio said...

azhar...
mekasey bro..akan cuba diselitkan stroke ni dlm komik2 aku dimasa depan.

indra qirana...
Bagus idea tu en.indra qirana. Mmg ade letak address tu, tp kadang2 terlupe..melayu mudah lupe..mekasih kerna sokong komik tempatan.