Friday, April 4, 2008

Gedung ilmu

Nih la dia sebahagian daripada koleksi artbook aku yang semakin hari semakin bertambah jumlahnye. Semakin banyak modal aku kene keluarkan untuk merembatnye. Tulaa.. dulu suruh skolah betul-betul tanak, skang dah kena beli buku sendiri untuk cari ilmu. Bukan ape dulu aku tanak la bebankan arwah orang tua aku untuk keluarkan belanje besar masuk U. Selagi ade kemahuan mahu belajar, usia dan masa bukanlah halangan. Skang nih pun aku belajar sendiri melalui buku2 yang aku beli nih, bebaloi la collect bebuku nih ade gak hasilnye. Antaranye Art of Darkness, Metal Gear Solid, Spectrum, Art of Hellboy, Korean Illustrations, Busin (katsuya terada), Oxide (Hyung Tae Kim) dan banyak lagi la, tak ingat...

3 comments:

Niezam said...

bila la aku dapat tgk koleksi ko. sekurang-kurangnya cilot ko punya.

azhar said...

uihhh banyak nyer collection...

saya ada art of hellboy je..
bestnyer kalu dapt lepak bilik ni

cronstudio said...

Alaa... sikit je, korang punye pun mesti lagi banyak pasnih..