Monday, August 16, 2010

Salam Ramadhan

Komik "Aliens Must Die 2" dah lama tamat. Aku pun dah lama tak update blog nih. Bersempena bulan yang mulia nih (kebetulan birthday aku time posa, sabo jer lah) kat sini aku nak kongsi ending komik AMD2 buat tatapan semua. Semoga dapat alihkan sket pikiran tuh dari teringatkan makanan jer..hehehe...layanzz!!














8 comments:

meo188 said...

slm ramadhan bro

cronstudio said...

Salam... semoga kita semua memperbnykkan sedekah & amal ibadat di bulan yg mulia ini.

INDRA QIRANA said...

happy birthday he he...

cronstudio said...

Indra Qirana...
Thanks bro...
kem salam kat "MEREKA"..hehe..
teruskan berkarya!!

sofian ishak said...

Slmt hari raya aidilfitri, cron... raya kat mana?

cronstudio said...

Sofian Ishak...
Slmt Hari Rayaa bro...
Aku raya kt Teluk Intan & Sg Buloh.
Jgn lupe jemput aku kalu hang buat open house...hehe!

azhar said...

koleksikan komik ini!

saya nak beli dan baca!

cronstudio said...

Azhar...
Insya'allah...