Tuesday, May 11, 2010

Wajib Tayang


Dah dua hari komik aku kuar kat paper Kosmo! tapi dua2 agak gelap printingnya. Kira cam tak nampak suma objek la. Aku ni plak suke sgt guna kaler yg gelap2 bila kuar kt paper pun suma nampak gelap -gelita. Kat komputer je nampak ok sket... so aku kasi korang tgk balik situasi di awal cerita "Aliens Must Die #2" tu..

8 comments:

INDRA QIRANA said...

biasak ahh kertas suratkhabar...tapi still bleh tau keunggulan kalernya yang sebenar..

cergas..teruskan bekarya

cronstudio said...

Indra Qirana...
Tu la bro, lain medium lain plak efeknya.
Mekasih kerna memahami...

zehe said...

nampak sangat promising cerite ni bro!
tapi tu lah, tak puas bace kat suratkhabar je..

saya sokong ayat indra tu..
"teruskan berkarya!"

cronstudio said...

zehe...
Thanx dude..
buat masa nih layan sokkabar je la dulu..

Aku akan cuba terus berkarya tanpa jemu, sebab dgn cara ni sajalah aku bleh realese tensen
dan buat aku hepi selalu...

Kitosia said...

Walaupun di atas kertas yang berlainan..Ke detailan dan keunggulan pewarnaan masih Stail..Hohoho...

cronstudio said...

Kitosia..
Tengkiu-tengkiu...

Kalamtimur said...

hari2 layan alien must die 2

cronstudio said...

Kalamtimur...
Mekasih byk2...terharu...